24-06-06

25 mei 2006 / Verrassingsreis

 

's Morgens om 8 uur vertrokken we met het gele busje van de gemeente. Het regende waar we naartoe gingen wist niemand ,behalve de leiding. Na een uurtje en half kwamen we toe in Geraadsbergen. Daar gingen we naar Provenciaal domein "De Gavers". Toen we er waren gingen we naar een tent om ons gerief daar te plaatsen. We maakten ook kennis met Stijn onze begeleider. We hebben ons toen wat opgewarmd. Toen we klaar waren gingen we gaan boogschieten. Eerst kregen we een beetje uitleg en dan het echte werk. Na een paar keer schieten lukte het ons al aardig. Toen hebben een klein wedstrijdje gehouden. Wie de winnaar was deed er niet toe, we deden het om ons te amuseren.

 

 

Dan hebben we een evenwichtsbalk gedaan eerst gemakkelijk, voorwaarts, en daarna moeilijk, achterwaarts. Over een riviertje wandelen hoorde er ook bij. Toen iedereen klaar was met het riviertje liepen we in de regen een klein stukje in het bos. Zo gemakkelijk was dat niet, want de paadjes waren modderig door de regen. Jah het regende al de heele tijd. Toen iedereen er was zagen we een touwenparcour. Iedereen erop met veel moeite voor enkelen. Toen we daarmee klaar waren hebben we ons teruggetrokken in de tent om te eten. Tijdens het eten begon het hevig te regenen. Het water viel met bakken uit de lucht. Door de regen liep onze planning letterlijk en figuurlijk in het water. Normaal mountainbiken maar door het slecht weer was dat VEEL te gevaarlijk. Dan heeft Stijn een oplossing gevonden. We gingen naar de kelder van het zwembad. Daar hebben we een beetje de clown uitgehangen. Op stelten lopen, Chinese bordjes, jongleren, 'devilsticks', diabolo en niet te vergeten de grote bal!

 
 

Iedereen kon er op z'n eentje opstaan en met z'n tweetjes ging ook nog. Maar met z'n drieën lukte niet zo goed. De leiding, de meisjes en een groepje van de jongens konden er 3 seconden, met zen drieën opstaan, een record. Daarna gingen we naar de cafetaria om er eentje te drinken. Daarna zijn we naar jaarlijkse gewoonte naar een Pizzahut geweest. We hebben er ons buikje rond gegeten. En na een paar "valse liefdesverklaringen". Reden we terug naar Middelkerke. Iedereen werd rond 21 uur aan huis afgezet.

14:12 Gepost door JB Middelkerke/Wim DB | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |